NYHEDER

Her informerer vi om eventuelle ændringer i de praktiske informationer.

Praktisk information

Træning på forskellige lokationer

Vi afholder vores to træningsmoduler på to forskellige steder i Danmark. Det første modul, som løber fra d. 3. til d. 5. september 2012, vil blive afholdt på DAC i København, og det andet modul, som løber fra d. 1. til d. 3. oktober 2012, vil blive afholdt i Spinderihallerne i Vejle.

 

Hvordan finder jeg derhen, og hvor skal jeg overnatte?

Når du har tilmeldt dig et eller begge moduler, vil vi sende dig yderligere information om, hvordan du finder vej til træningsstedet og hvor der er muligheder for overnatning. REGX's personale kan svare dig på de spørgsmål, du måtte have i den henseende. Bemærk venligst, at du selv skal sørge for at reservere et hotelværelse. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Susanne Kølleskov på: susanne@noSpamregx.dk eller 6550 1494.

 

Pris

Prisen per modul er kr. 6.500 eksl. moms. Prisen inkluderer alle måltider og kursusmateriale. Bemærk venligst, at overnatning ikke er inkluderet i prisen.

 

Rabat

Hvis du tilmelder dig begge moduler, er prisen for begge moduler kun kr. 10.000 ekskl. moms.

 

Program og kursusmateriale

Forud for træningen sender vi dig et detaljeret program og kursusmateriale.

Ændringer i programet eller i listen af trænere vil blive annonceret på denne hjemmeside, og deltagerne vil få direkte besked via email.

 

Hvem er du?

Specielt for vores træningsprogram er, at vi forsøger at skræddersy vores træningsaktiviteter til deltagernes behov. Det betyder, at vi vil bede alle deltagere indsende deres CV og udfylde en blanket, som indeholder oplysninger om deltagerens stilling, tidligere erfaringer og specialviden, som han eller hun vil kunne byde ind med på modulerne. Denne information vil blive delt med de øvrige deltagere. Idet det er af stor værdi for udbyttet af træningen, håber vi, at du vil hjælpe os med dette.

 

Speciel information for danske deltagere

REG X er et projekt, der er finansieret af EUs strukturfond, regionale fonde, private fonde og nationale fonde. For at deltage på træningsmodulerne skal du være partner med REGX. Det betyder, at du skal underskrive en partnerskabserklæring, på hvilken du skal: 1: Påføre dit navn og CVR nummeret på den organisation, du repræsenterer. 2: Bekræfte, at du er bekendt med indholdet af REGX's strukturfondsansøgning. Der er ingen administrative byrder forbundet med partnerskabet med REGX. Partnerskabserklæringen kan downloades her, og resuméet af strukturfondsansøgningen kan du finde her

Hvis du har spørgsmål angående partnerskabet med REGX, kan du kontakte Allan Emiliussen på allan@noSpamregx.dk eller på 6550 1322.

Downloads

Klik her for at downloade programmet som PDF